Waarom je dit VetFit Programma moet volgen!👇

Dit VetFit Programma is dé oplossing voor mensen die vet willen verliezen! Het 12-weekse VetFit Programma inclusief sporten is speciaal gemaakt voor mensen die begeleiding in training- en voeding willen. Met dit programma heb je de mogelijkheid om onbeperkt te sporten bij Bootcamp Oldebroek!

Kelly

Het traject is super snel gegaan. Ondanks dat ik mijn doel nog niet heb behaald is er zo veel veranderd en heb ik ontzettend veel geleerd waardoor ik weet dat ik mijn doel alsnog ga behalen. De wekelijkse contact momenten met Corné waren erg fijn om te blijven bespreken hoe ik ervoor stond.

Stephanie

Ik ben blij dat ik het VetFit Programma ben aangegaan! Onder goede begeleiding/coaching en met een gericht plan al mijn doelen behaald. Het heeft mij mentaal echt geholpen, fysiek sterker gemaakt en wat is het dan fijn om ook nog eens je ideale gewicht te bereiken en plezier in sport terug te krijgen! Ik kan het zeker iedereen aanraden. Gewoon DOEN!

Arjan

Het doel was om gewicht te gaan verliezen. Maar ik heb veel meer behaald. Ik ben daadwerkelijk mooi afgevallen. maar mijn hele lichaam is veranderd door het sporten en de gezonde levenswijze die ik nu aan neem. Maar ook ben ik me een stuk zelfverzekerder gaan voelen en maak ik nu veel bewuste keuzes. En ja dat wijntje mag af en toe nog steeds.. net als dat stukje chocola … Zo blij dat ik deze stap heb gezet met de fijne begeleiding van Kenneth en de andere trainers.